ვაწარმოებთ ქართული ენდემური ხორბლის ჯიშების(წითელი დოლი,დიკა,შავფხა,ლომთაგორა)ფქვილისაგან-ტრადიციული ტექნოლოგიით-ნედლ საფუარზე ,,პურის დედაზე,, ჯანმრთელ,მარგებელ,გემრიელ პურს,რომელიც გამოირცევა თავისი საგემოვნო და სასარგებლო თვისებებით.დავფინანსდით 2016 წელს აწარმოე საქართველოს პროექტში,დიდი ძალისხმევითა და ხარისხზე ორიენტირებული მიზანმიმართული ღონისძიებებით მოვიპოვეთ ჩვენი ნიშა ბაზარზე,შევედით ყველა ქსელურ მარკეტში ქუთაისის მასშტაბით,ვაპირებთ მომავალში ავითვისოთ როგორც აჭარის ასეე თბილისის ბაზარი.გავხდით ასოციაცია ელკანას,ორგანიზაცია ქართული ხორბალი,ქართულ მაღაზიათა ასოხიაციის, საქართველოს მრეწველთა პალატის,გაეროს შესაფუთ მასალათა კლასტერის-წევრები.ჩვენმა პროუქციამ მოიპოვა პოპულარობა და მომხმარებლის ნდობა-ხარისხის მაღალი დონით,მარკეტინგული და მომსახურეობის სწორი გათვლებით.